Om mig

Mit navn er Eva Christiansen, jeg er 43 år og mor til to dejlige teenagere. Jeg er uddannet folkeskolelærer, sexologisk rådgiver og parterapeut. Herudover er jeg iværksætter og har skabt det sociale forum Peeps of Social

Jeg arbejder med terapi og rådgivning for par og individuelle med fokus på personlig udvikling, selvindsigt og kommunikation. Jeg holder foredrag, faglige som personlige.

Jeg ser min egen personlige rejse gennem livet som den største gave og den vigtigste og mest lærerige uddannelse, jeg har på mit CV. Jeg tror på, at den bedste terapeut og livsvejleder er den, der selv har gået vejen, den der kender til smerte, sorg, svigt, tillidsbrud, frustration, magtesløshed, vrede m.m. Men også den der kender til ro, lykke, glæde, frihed, motivation og succes. Jeg har selv været hele spektret igennem, og derfor føler jeg mig stærk og kompetent til at hjælpe, rådgive og coache mennesker, der har brug for hjælp på deres livsrejse.

Jeg har tidligere været tilknyttet Center for Sexologisk Rådgivning, hvor jeg underviste kommende sexologiske rådgivere og parterapeuter. Jeg modtog  jævnligt supervision, og jeg har efteruddannet mig løbende gennem årene og holder mig opdateret med den nyeste viden indenfor mit felt som terapeut.

Jeg har suppleret mine uddannelser med efteruddannende kurser, seminarer og workshops, i bl.a. Kognitiv Coaching ved psykolog Henrik Tingleff og i The Work Coaching v/ facilitator Maj Bjerre Sørensen fra Energy House.

Jeg har ved NLP-Coach, hypnoterapeut og misbrugskonsulent Lotte Christiansen været på workshops og seminarer i: Medafhængighed, Dramatrekanten, “Loven om tiltrækning”, Værdier og overbevisninger og Sukkerafhægighed.

Derudover har jeg været på kursus i Enneagrammet om “De ni personlighedstyper” v/ Claus Roager Olsen – www.roagerolsen.dk

Jeg har indenfor kommunikation taget en uddannelse som certificeret PREP-leder og underviser ved Center for Familieudvikling – www.familieudvikling.dk

Jeg har taget en terapeutisk grunduddannelse ved uddannelsesstedet TEGU, der omhandler sundhedsfaglige fag som anatomi, fysiologi, farmakologi, sygdomslære og psykologi.

Jeg har været på et kursus omkring personlighedsforstyrrelser. Kurset hed “Den forstyrrede personlighed” v/ psykolog Anja Leavens, udbudt af Seminarer.dk

Jeg har deltaget i et kursusforløb omkring Narrativ Terapi, der hed: “Introduktion til Narrativ terapi” ved familieterapeut og supervisor Judith Klitgaard.