Om mig

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men har efterfølgende uddannet mig til sexologisk rådgiver og parterapeut ved Center for Sexologisk Rådgivning –  www.cfsr.dk

Jeg arbejder i dag med terapi og rådgivning for par og individuelle med fokus på personlig udvikling, selvindsigt og kommunikation. Jeg holder foredrag, faglige som personlige.

Jeg er tilknyttet Center for Sexologisk Rådgivning, hvor jeg underviser kommende sexologiske rådgivere og parterapeuter. Jeg modtager jævnligt supervision og efteruddanner mig løbende og holder mig opdateret med den nyeste viden indenfor mit felt som terapeut.

Jeg har hidtil suppleret mine uddannelser med efteruddannende kurser, seminarer og workshops, i bl.a. Kognitiv Coaching ved psykolog Henrik Tingleff og i The Work Coaching v/ facilitator Maj Bjerre Sørensen fra Energy House.

Jeg har ved NLP-Coach, hypnoterapeut og misbrugskonsulent Lotte Christiansen været på workshops og seminarer i: Medafhængighed, Dramatrekanten, “Loven om tiltrækning”, Værdier og overbevisninger og Sukkerafhægighed.

Derudover har jeg været på kursus i Enneagrammet om “De ni personlighedstyper” v/ Claus Roager Olsen – www.roagerolsen.dk

Jeg har indenfor kommunikation taget en uddannelse som PREP-leder og underviser ved Center for Familieudvikling.

Jeg har taget en terapeutisk grunduddannelse ved uddannelsesstedet TEGU, der omhandler sundhedsfaglige fag som anatomi, fysiologi, farmakologi, sygdomslære og psykologi.

Jeg har været på et kursus omkring personlighedsforstyrrelser. Kurset hed “Den forstyrrede personlighed” v/ psykolog Anja Leavens, udbudt af Seminarer.dk

Jeg har deltaget i et kursusforløb omkring Narrativ Terapi, der hed: “Introduktion til Narrativ terapi” ved familieterapeut og supervisor Judith Klitgaard.